Dobrodošli u DDD promet

Dezinfekcija, Dezinsekcija, Deratizacija

Vozilo DDD PrometaPreduzeće za proizvodnju, sanitarnu zaštitu, promet i usluge D.D.D. PROMET eksport-import d.o.o. iz Beograda, Rade Končara 63 je specijalizovano za izvođenje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, koje preko 15 godina sprovodi mere zdravstvene zaštite stanovništva iz svoje delatnosti. Firma posluje od 1990.godine.

Danas Preduzeće D.D.D. PROMET ima specijalizovan visokostručni i operativni kadar (20 radnika SSS, lekar specijalista-epidemiolog, agronom-inženjer zaštite bilja, doktor veterinarske medicine) kao i odgovarajuću opremu za obavljanje poslova, kako u mirnodopskim tako i u vanrednim prilikama.

Akcija suzbijanja krpelja

Akcija suzbijanja krpelja

Igeba

Igeba

Vozilo DDD PROMETA za prevoz materijala

Vozilo DDD PROMETA za prevoz materijala

 

 

 

 

 

Politika preduzeća DDD PROMET je sastavni deo poslovne politike, zasnovana je na ostvarenju i održavanju reputacije u poslovanju, pružanjem korisnicima usluge iz oblasti dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, hemijskog suzbijanja vegetacije i fumigacije, sa ciljem potpunog zadovoljenja njihovih zahteva, potreba i očekivanja. Osnovni stavovi te politike ogledaju se u uspostavljanju integrisanog sistema menadžmenta, i to:

  • Zadržavanju postojećih i osvajanje novih tržišta,
  • Podizanju nivoa svesti zaposlenih o kvalitetu, sprovođenjem obrazovanja, usavršavanja i motivacije,
  • Snižavanju troškova poslovanja i povećavanju efikasnosti i profitabilnosti,
  • Obezbeđenju da naše usluge kvalitetom, cenom i blagovremenom realizacijom, budu bolje od konkurenata
  • Uspostavljanju uzajamno korisnih odnosa sa svim našim poslovnim partnerima
  • Doslednom poštovanju zakona, standarda, propisa i ugovora koji se koriste u okviru delatnosti preduzeća, posebno u oblasti zaštite životne sredine i zaštite bezbednosti i zdravlja na radu
  • Stalnom unapređenju i poboljšavanju integrisanog sistema u oblasti upravljanja kvalitetom, prevenciji zagađivanja životne sredine i prevenciji povreda i ugrožavanja zdravlja zaposlenih

Visoka profesionalnost u obavljanju poslova, odgovornost, i motivisanost svih zaposlenih u preduzeću DDD PROMET omogućava ostvarivanje iskazane politike.