Politika privatnosti

Kada pristupite našim online stranicama, naš server automatski razaznaje različite vrste informacija i podataka. Skupljamo podatke poput imena i email adresa, ali isključivo od korisnika koji ulaze u interakciju s nama putem kontakt formi i drugih dostupnih servisa na našem sajtu. Osim toga, beležimo informacije o stranicama na koje korisnici pristupaju i sadržaju koji pregledaju, kao i načinu na koji su došli do tih informacija.

Prikupljene informacije koristimo za unapređenje sadržaja naših stranica, kao i za razvoj marketinških strategija. Takođe, koristimo ih i za dalje usavršavanje našeg poslovanja.

Zaštita privatnosti naših korisnika je od izuzetne važnosti za nas i nikada ne delimo podatke sa trećim licima.

Podatke naših korisnika prosleđujemo trećim licima samo u slučaju ostvarene saradnje koja zahteva takav korak, ili ukoliko je to neophodno zbog pravnih zahteva ili procedura. U svim ostalim situacijama, vaši podaci ostaju strogo poverljivi i neće biti prosleđeni drugim entitetima.

U slučaju da primetite neželjene poruke poslate sa naše email adrese ili više ne želite da primate naše obaveštenja, molimo vas da nas odmah kontaktirate putem elektronske pošte, telefona ili na bilo koji drugi način.

Napominjemo da se sadržaj naše Politike privatnosti povremeno može izmeniti, ali takve promene neće uticati na naše osnovne etičke principe. Ipak, ne preuzimamo obavezu da ćemo vas direktno obavestiti o ovim promenama.

Ko smo mi

Naša web adresa je: https://www.dddpromet.com

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na sajtu, prikupljamo podatke koji su prikazani u formularu za komentare, kao i IP adresu i korisnički agent pregledača posetioca kako bismo pomogli u otkrivanju spama.

Anonimizirani niz kreiran iz vaše e-mail adrese (takođe nazvan heš) može biti dostavljen Gravatar servisu kako bismo proverili da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako postavljate slike na sajt, trebalo bi da izbegavate postavljanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci sajta mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji iz slika na sajtu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se prijaviti za čuvanje vašeg imena, e-mail adrese i sajta u kolačićima. To je za vašu udobnost kako biste ponovo popunili detalje kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije za prijavljivanje i vaše izbore za prikaz ekrana. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići za opcije ekrana traju godinu dana. Ako izaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako izmenite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno pokazuje ID članka koji ste upravo izmenili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova

Članci na ovom sajtu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova ponaša se na isti način kao da posetilac poseti taj drugi sajt.

Ovi sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatne praćenje od trećih strana i pratiti vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na taj sajt.

Gde se šalju vaši podaci

Komentari posetilaca mogu biti provereni pomoću automatske usluge za detekciju spama: Gravatar.